Trainers

André Santos

Ik ben André A. Domingos Santos, oprichter van DreSports, ben geboren in 1979 en woon in Amstelveen. Ik heb de CIOS-opleiding in Amsterdam gevolgd. In 1999 ben ik begonnen als fitness- en aerobicsinstructeur bij een fitnesscentrum in Amstelveen. Sinds 2004 geef ik Personal Training in Amstelveen aan mensen met uiteenlopende doelen. Zo heb ik in de loop van de jaren gewerkt met mensen met (extreem) overgewicht of met lichamelijke beperkingen, maar ook met topsporters. Dankzij deze ervaring heb ik mij verder kunnen ontwikkelen en ben ik in staat om een optimaal programma samen te stellen op basis van persoonlijke omstandigheden en wensen.

Om goed te kunnen functioneren, moeten lichaam en geest in balans zijn. Heb je weinig energie, pijn bij bewegen of bijvoorbeeld overgewicht, dan ben je niet in balans. Dit heeft natuurlijk ook een negatieve invloed op je geest en andersom. Mensen met stress ervaren meer lichamelijke klachten. En zo kun je steeds verder uit balans raken. Daarom probeer ik in de trainingen zoveel mogelijk lichaam en geest samen te laten werken.

Inspanning leidt tot ontspanning
Oefeningen die meer coördinatie en cognitieve elementen in zich hebben worden vaak als intensiever ervaren. Ik gebruik deze oefeningen omdat ze op verschillende niveaus doorwerken. Hoewel deze oefeningen als intensiever ervaren worden omdat ze meer concentratie vergen en moeilijker zijn, zie je dat de ontspanning na de training groter is. Dat komt niet alleen omdat je intensiever hebt gesport, maar ook omdat je je bewuster van je lichaam bent door de intensieve samenwerking van lichaam en geest. Ze zijn daardoor meer in synergie. 

Herstel
Met behulp van onder meer (sport)massage zorgen we dat je herstel spoedig verloopt. Hiermee helpen we het natuurlijk herstel van het lichaam een handje. Door het gebruik van een mix aan manuele technieken zorgen we voor dat de spieren, fascia en pezen soepel en gezond blijven zodat je door kunt blijven gaan!


André wordt bijgestaan door Jaivy,

Ik ben Jaivy en ik ben 24 jaar. SInds vijf jaar houd ik mij veel bezig met sport, bewegen en voeding.

Vanuit deze hobby heb ik enige tijd de opleidingen voeding en fysiotherapie gevolgd.

Echter kwam ik er al snel achter wat mijn echte passie is in het leven; fitness! In de afgelopen tijd heb ik ervaring op gedaan als service medewerker en instructeur in de sportschool. Momenteel ben ik mij aan het ontwikkelen tot groepsdocent en personal trainer om mijn passie over te brengen en anderen te helpen.