Trainers

André Santos

Ik ben André A. Domingos Santos, oprichter van DreSports. Ik ben geboren in 1979 en woon in Amstelveen. Ik heb de CIOS-opleiding in Amsterdam gevolgd. In 1999 ben ik begonnen als fitness- en aerobicsinstructeur bij een fitnesscentrum in Amstelveen.

Sinds 2004 geef ik Personal Training in Amstelveen aan uiteenlopende mensen met uiteenlopende doelen. Zo heb ik in de loop van de jaren gewerkt met mensen met (extreem) overgewicht of met lichamelijke beperkingen, maar ook met topsporters. Dankzij deze ervaring heb ik mij verder kunnen ontwikkelen en ben ik in staat om een optimaal programma samen te stellen op basis van persoonlijke omstandigheden en wensen. 

Om goed te kunnen trainen, moet het lichaam in balans zijn. Dat is mijn overtuiging. Dit bereik ik door de lichamelijke basiseigenschappen te versterken, zoals het verbeteren van conditie, coördinatie, kracht, lenigheid en stabiliteit. Daarnaast zet ik in op het vergroten van bewustwording van het lichaam en doorzettingsvermogen. Beide elementen probeer ik in de trainingen te mixen. De verhouding varieert per training. Die hangt immers niet alleen af van de conditie van dat moment, maar ook van de stemming van de sporter.

Ik houd mij verder bezig met het ontwikkelen van nieuwe sportconcepten en het bedenken en organiseren van sportieve evenementen.


André wordt bijgestaan door Jaivy:

Ik ben Jaivy, 24 jaar. Sinds vijf jaar houd ik mij veel bezig met sport, bewegen en voeding. Vanuit deze hobby heb ik enige tijd de opleidingen voeding en fysiotherapie gevolgd. Ik kwam er echter al snel achter wat mijn echte passie is in het leven: fitness! In de afgelopen tijd heb ervaring op gedaan als servicemedewerker en instructeur in de sportschool. Momenteel ben ik mij aan het ontwikkelen tot groepslesdocent en personal trainer om mijn passie over te brengen en anderen te helpen!