Small Group Training

Naast Personal Training, wordt in groepen getraind. Hiervoor geldt: individueel aanmelden, maar samen trainen. Bedoeld voor individuele sporters die gedeeltelijk zelfstandig trainen met de aandacht van deskundige begeleiding.

Sporters kunnen kiezen voor:


Small Group Training 

Hierbij wordt in circuitvorm getraind. Conditie en functionele krachtoefeningen worden met elkaar afgewisseld. Bij de Group Training word je echt uitgedaagd in het ‘oplossen’ van de oefeningen. Deze doen niet zozeer qua intensiteit maar vooral qua complexiteit een beroep op je coördinatie.

Bij de Group Training wordt in kleine groepen getraind tot maximaal 8 deelnemers. Na de training is er de gelegenheid om met je medesporters een gratis kopje koffie of thee te drinken. Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. 

Prijs vanaf €17,50 per training

Kijk in het rooster voor de verschillende tijden!G-FIT

Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben vaak verschillende gezondheidsklachten, zoals overgewicht, spanning of een verminderde lichaamsbeheersing. GF is een groepstraining waarbij de deelnemers zich in een beschermde omgeving met behulp van sport fysiek en mentaal kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn.

Prijs vanaf €10,-

Op zaterdag 11:00u, aansluiten mogelijk.


Bedrijfsfitness

Gezonde, fitte medewerkers presteren beter. Dat is al reden genoeg voor bedrijfstraining. Maar samen trainen schept ook een band. Ook dat komt de zakelijke samenwerking ten goede. Voor bedrijven bieden we trainingen op maat aan. Bijvoorbeeld bokstrainingen gecombineerd met kracht. Leuk als teamuitje, of als vast onderdeel van de week. 

Interesse? Neem contact op voor de kosten en mogelijkheden. Mist u een doelgroep? Neem contact met ons op, dan zoeken we naar mogelijkheden.