Group Training


Bij Group Training wordt er in circuitvorm getraind. Conditie en funcionele krachtoefeningen worden met elkaar afgewisseld. Er wordt in kleine groepen getraind tot maximaal 12 deelnemers. Na de training is er de gelegenheid om met je medesporters een gratis kopje koffie of thee te drinken.


DreSports kent 5 varianten van Group-Training:


Groepstraining (GT)

Groepstraining voor iedereen! Individueel aanmelden maar samen trainen.

Voor individuele sporters die gedeeltelijk zelfstandig trainen met de aandacht van deskundige begeleiding.

Heeft u lichamelijke klachten, bent u zwanger of heeft u beperkingen waar rekening mee gehouden moet worden? Geen probleem, de training kan op uw niveau aangepast worden!

- Kijk in het rooster voor de verschillende tijden.


SeniorFIT (SF)

Dit is een groepstraining voor 65-plussers van 45 minuten, waarbij DreSports aandacht besteedt aan functionele krachttraining, coördinatie, valpreventie en uw flexibiliteit. Deze manier van trainen verbetert uw lichamelijk functioneren bij de dagelijkse bezigheden, zoals traplopen, tillen en bukken. Daarnaast wordt er gewerkt aan de lichamelijke conditie, met als doel een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven. Uiteraard houden we rekening met uw mogelijkheden.

- Op maandag 11.15u en vrijdag 13.15u.


 G-FIT (GF)

Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben vaak verschillende gezondheidsklachten, zoals overgewicht, spanning of een verminderde lichaamsbeheersing. GF is een groepstraining waarbij de deelnemers zich in een beschermde omgeving met behulp van sport fysiek en mentaal kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn.

- Op zaterdag 11.00u, aansluiten mogelijk. 


JuniorFIT (JF)

Voor kinderen van 9 tot 15 jaar bieden we ook trainingen aan. Hierbij kunnen kinderen kennismaken met fitness en op de juiste manier hun conditie, houding en coördinatie verbeteren.

- Op woensdag 16.15u.


Bedrijsfitness (BF)

Gezonde, fitte medewerkers presteren beter. Dat is al reden genoeg voor bedrijfstraining. Maar samen trainen schept ook een band. Ook dat komt de zakelijke samenwerking ten goede.

Neem voor kosten contact met ons op.Mist u een doelgroep? Neem contact met ons op, dan zoeken we naar mogelijkheden.