Group Training

Groepstraining 

Naast personal training, wordt in groepen getraind. Hiervoor geldt: individueel aanmelden, maar samen trainen. Bedoeld voor individuele sporters die gedeeltelijk zelfstandig trainen met de aandacht van deskundige begeleiding.

Sporters kunnen kiezen voor:


Group training 

Hierbij wordt in circuitvorm getraind. Conditie en functionele krachtoefeningen worden met elkaar afgewisseld. Bij de groepstrainingen word je echt uitgedaagd in het ‘oplossen’ van de oefeningen. Deze doen niet zozeer qua intensiteit maar vooral qua complexiteit een beroep op je coördinatie.

Bij de group training wordt in kleine groepen getraind tot maximaal 12 deelnemers. Na de training is er de gelegenheid om met je medesporters een gratis kopje koffie of thee te drinken. Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. 


Quick Fit (NIEUW!)

Een training van maximaal een half uurtje waarbij alle spiergroepen worden getraind. Een full body work-out in korte tijd dus. Dit is een ideale aanvulling op de Personal Training. Hierbij wordt individueel, maar met meerdere mensen in één ruimte getraind. 

Grootste verschil met de groepstraining is de complexiteit van de oefenstof (makkelijker) en de duur (korter). Deze vorm van training is geschikt voor iedereen die in een zo min mogelijke tijd, maximale resultaat bereikt.

Beide vormen van groepstrainingen zijn voor al onze sporters geschikt. Omdat we een goed beeld hebben van elke sporter kunnen oefeningen altijd op de persoon aangepast worden. Heb je  lichamelijke klachten, ben je  zwanger of heb je beperkingen waar rekening mee gehouden moet worden? Geen probleem, de training kan op jouw niveau aangepast worden!

- Kijk in het rooster voor de verschillende tijden.

Speciale vormen van Group Training:


SeniorFIT 

Dit is een groepstraining voor 65-plussers van 45 minuten, waarbij DreSports aandacht besteedt aan functionele krachttraining, coördinatie, valpreventie en uw flexibiliteit. Deze manier van trainen verbetert de lichamelijk functioneren bij de dagelijkse bezigheden, zoals traplopen, tillen en bukken. Daarnaast wordt gewerkt aan de lichamelijke conditie, met als doel een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven. Uiteraard houden we rekening met jouw mogelijkheden.

- Op maandag 11.15u en vrijdag 13.15u.


G-FIT 

Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben vaak verschillende gezondheidsklachten, zoals overgewicht, spanning of een verminderde lichaamsbeheersing. GF is een groepstraining waarbij de deelnemers zich in een beschermde omgeving met behulp van sport fysiek en mentaal kunnen ontwikkelen en zichzelf kunnen zijn.

- Op zaterdag 11.00u, aansluiten mogelijk. 


Bedrijfsfitness

Gezonde, fitte medewerkers presteren beter. Dat is al reden genoeg voor bedrijfstraining. Maar samen trainen schept ook een band. Ook dat komt de zakelijke samenwerking ten goede. Voor bedrijven bieden we trainingen op maat aan. Bijvoorbeeld bokstrainingen gecombineerd met kracht. Leuk als teamuitje, of als vast onderdeel van de week. 

Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden. Mist u een doelgroep? Neem contact met ons op, dan zoeken we naar mogelijkheden.