André Santos

Ik ben André A. Domingos Santos, oprichter van DreSports. Ik ben geboren in 1979 en woon in Amstelveen. Ik volgde de CIOS-opleiding in Amsterdam en werkte sinds 1999 als fitness- en aerobicsinstructeur bij een fitnesscentrum in Amstelveen.

Sinds 2004 geef ik Personal Training in Amstelveen aan uiteenlopende mensen met uiteenlopende doelen. Zo heb ik in de loop van de jaren gewerkt met mensen met (extreem) overgewicht of met lichamelijke beperkingen maar ook met topsporters. Dankzij al deze ervaringen heb ik mij verder kunnen ontwikkelen en ben ik in staat om een optimaal programma samen te stellen op basis van persoonlijke omstandigheden en wensen. 

Mijn visie wat betreft trainen is dat het lichaam in balans moet zijn. Dit bereik ik door de lichamelijke basiseigenschappen zoals conditie, coördinatie, kracht, lenigheid en stabiliteit, maar ook bewustwording van het lichaam en doorzettingsvermogen in de trainingen te mixen. De verhoudingen hiertussen kunnen per training enorm variëren. Die hangen immers niet alleen af van de conditie van dat moment, maar ook van de stemming van de sporter.De afgelopen jaren was DreSports gevestigd in de nieuwe bankrashal te Amstelveen. Sinds januari 2016 is DreSports verhuisd naar een grotere locatie met meer mogelijkheden aan de Nicolaas Tulplaan 446 (tegenover het Ziekenhuis Amstelland) te Amstelveen.

 

Ik houd mij verder bezig met het ontwikkelen van nieuwe sportconcepten en het bedenken en organiseren van sportieve evenementen.